Fotografie pomáhají lidem vidět

Jeleni podruhé

04.11.2013 08:34

Ještě ze mě nevyprchalo prvnotní nadšení z focení jelenů a už jsme se Kájem domlouvali na další akci. Uběhl zhruba měsíc a my v očekávání se chystali na jeleny podruhé. Doslova jsme se modlili ve slunečné počasí, protože při první naší návštěvě bylo po 98% času zataženo a přeci jenom koncem října už tolik hezkých dnů nebývá.

V sobotu ráno to u nás nevypadalo moc nadějně, všude hustá mlha, která se držela i v deset hodin. Když jsem volal Kájovi, hned mi nálada povyskočila, protože na Vysočině je prý krásně. Na nic jsme nečekali, pobalili foťáky a vydali se na 120 km výlet za králi lesa.

Jak jsme stoupali výš a výš, mlha postupně opadala a začala na nás vykukovat zasluněná krajina, což nám vykouzlilo úsměv na rtech hned lepší náladu. Po cestě jsme se ještě dověděli, že dneska nebudeme na focení sami, přijeli na návštěvu i kamarádi ze Svitav, Pavla Lišková a její manžel Milan Liška. Dnes poprvé.

Po příjezdu jsme se všichni seznámili, dali si čaj, prohlídli nějaké fotky, koupili nějaké jídlo v Penny a vydali se za jeleny. Počasí nám naštěstí stále přálo a slunko svítilo jak o život.

A pocity z focení? Jako poprvé - naprosto úžasné, prostě setkání s králem lesa je nepopsatelný pocit a musí se to zažít. Bohužel nám pořád utíkali a nechtěli a nechtěli pořádně postát nebo zapózovat. Možná to bylo tím, že nás bylo víc a více se báli. Přesto vzniklo pár povedených fotek, které zde budu časem postupně přidávat. Mé nadšení bylo, je a doufám, že stále bude velké. V plánu máme do budoucna další návštěvu, teď už ale ne za měsíc, ale až na jaře, až sleze sníh a dočkáme se prvních jarních paprsků. Snad se dočkáme i krásného světla pro focení :) Přikládám pár fotek ze samotného focení, tímto děkuji Kájovi za jejich poslání.

Zde funguju jako přenosné sedátko, přítelkyni Janě to nesmírně vyhovuje. V pozadí Pavla Lišková

 

 

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode